CNV en FNV doen rondje omroephuizen

CNV en FNV roepen omroepmedewerkers op de Petitie voor een rechtvaardige compensatie voor het koopkrachtverlies te tekenen. Het cao-overleg is stilgelegd door de werkgevers. Maar ook zonder nieuwe cao moeten jullie gecompenseerd worden!

CNV en FNV gaan gezamenlijk omroepmedewerkers bezoeken

Tijdens lunchbijeenkomsten leggen we uit hoe wij koopkrachtherstel in de cao eerlijker willen verdelen. Donderdag 5 oktober starten we om 12.00 uur bij BNNVARA NTR VPRO en Human.

Andere bijeenkomsten worden nog gepland.

Petitie

Daarnaast vragen wij de petitie eerlijke compensatie voor koopkrachtverlies te ondertekenen. Die vind je hier op de cao-pagina. Iedereen kan daar ook altijd vragen stellen en reageren. Ook toegankelijk voor jouw collega's die (nog) geen lid zijn.

Meer leden = meer impact

Hoe meer leden er zijn bij de omroepen hoe groter onze (dus jouw) impact is. Jij bent al lid, dat is geweldig. Misschien leuk om te weten dat voor elke collega die jij lid maakt jij een cadeaubon ter waarde van €20,- krijgt. Het nieuwe lid betaalt nu voor het eerste half jaar in totaal maar €20,23 en kan wel meteen genruik maken van alle producten en diensten. Klik hier voor meer info
 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error