Kom op 10 september naar Den Haag!

De publieke omroep is veelvuldig onderwerp van gesprek. Er moeten belangrijke besluiten genomen worden, en die hebben grote gevolgen voor jullie werk bij de omroepen. Daarom willen we graag bij de politiek onze stem laten horen. Doe jij mee?

Waarom?
Kom daarom op dinsdag 10 september a.s. met ons mee naar Den Haag om politici te laten weten dat de bezuinigingen op de publieke omroep moeten stoppen.

De vakbonden willen dat:

  • Er genoeg geld beschikbaar is om te investeren in programma’s en nieuwe technieken.
  • Mediamakers meer werkzekerheid krijgen en kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen.
  • De publieke omroep haar belangrijke taak binnen de democratie goed kan blijven uitvoeren.

    Kom daarom ook naar Den Haag!

  • Om ongeveer 12.15 uur start het programma bij de Hofplaats, naast het Binnenhof. De actie duurt tot ongeveer 14.15 uur. Ter plekke is een podium met sprekers, foodtrucks, muziek en uiteraard wordt de petitie aangebonden aan de politiek.

Hoe meer medewerkers letterlijk achter de actie staan, hoe meer indruk we maken.

  • Wij regelen als vakbonden daarom gratis vervoer vanaf het Mediapark. We vertrekken om 11.00 en zijn uiterlijk 15.30 weer terug. Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid komen. Vanuit de lokale omroepen kunnen we helaas geen bussen laten rijden maar jullie aanwezigheid wordt uiteraard wel zeer op prijs gesteld!

Geef je op via deze link:
https://www.publiekeomroepjuistnu.nl/events/actie-publieke-omroep

Werkgevers staan achter ons!
En belangrijk om te weten, jullie werkgevers steunen onze actie en stellen jullie daarom in de gelegenheid om mee te gaan. Je mag dus onder werktijd deelnemen.

Sandra Hendriks- Sneijder
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 10 53 95 20
E: s.hendriks@cnvvakmensen.nl