Al het nieuws

Voorbereidingen onderhandelingen Cao VGZ van start

Het duurt nog even, maar we zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen op de komende cao-onderhandelingen. Eind mei loopt de huidige cao af. Met VGZ hebben we inmiddels een aantal data gepland voor de onderhandelingen. Wij vragen jullie nu om input te leveren voor de komende onderhandelingen.

Enquête
Ter voorbereiding op de komende onderhandelingen hebben we een enquête opgesteld. De uitkomsten van deze enquête nemen we mee in onze voorstellen voor een nieuwe cao. Wij willen je dan ook vragen om deze enquête in te vullen. Via deze link kun je de enquête invullen. Heb jij een collega die geen lid is, maar wel input wil leveren, stuur dan de link naar deze enquête door naar jouw collega. Het webadres om de enquête op internet in te kunnen vullen is http://bit.ly/3brYS44 Invullen kan tot en met 23 maart 2021.

Onderhandelingen
Op woensdag 7 april beginnen we met de onderhandelingen. De overige data waarop we met VGZ onderhandelen over de cao zijn: 30 april, 10 mei en 25 mei.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, of wil je reageren, stuur mij dan een mail. Mijn gegevens tref je hieronder aan.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5186 4265
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl