Update Randstad Groep Nederland

We leven in een wereld die snel verandert. De afgelopen jaren staan dan ook bol van verandering en uitdaging. Lijkt het ergste van Corona achter ons te liggen, zitten we midden in een energiecrisis en hebben we te maken met de uitzonderlijke inflatie.

Het is dan ook niet gek dat wij, vertegenwoordigers van werknemers, uit alle hoeken signalen krijgen. Signalen dat het financieel zwaar is geworden. Vragen of we iets kunnen betekenen ondanks de nog lopende cao. Randstad Groep Nederland krijgt soortgelijke signalen en vragen. De huidige situatie schreeuwt dan ook om aandacht.

We houden je op de hoogte
In dit korte nieuwsbericht willen we met jullie delen dat wij met Randstad in gesprek zijn. Alle partijen voelen de urgentie om een beter perspectief te bieden aan werknemers van Randstad Groep Nederland. Veel meer kunnen we nu nog niet delen maar we houden jullie op de hoogte.

Maak je collega lid 
Het zou goed zijn als we het ledenaantal bij Randstad Groep Nederland kunnen verhogen. Stuur bijgaande link eens aan een collega. Hoe meer leden, hoe beter we de medewerkers kunnen vertegenwoordingen. https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Mede namens de kaderleden
Tom Beuker en Tijmen Visser,

Chantal van Binsbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 36 51 74 37
E: c.vanbinsbergen@cnvvakmensen.nl