Al het nieuws

Uitslag stemming HAP/ PAWW

Alle leden hebben tot afgelopen donderdag 25 november de tijd gehad om te stemmen over een nieuw HAP en de verlenging van de WW en WGA. In deze nieuwsbrief informeer ik je over de uitslag.

HAP

Alle stemmers bij CNV Vakmensen hebben ingestemd met de gemaakte afspraken over de verlenging van het Het Andere Plan (sociaal plan). Ook bij andere vakorganisaties is er met een grote meerderheid voor gestemd en daarmee is er een nieuw HAP bij a.s.r. voor de komende 3 jaar.

Naast de stemming voor een nieuw HAP was er ook een stemming voor de verlenging van de PAWW, de collectieve regeling voor verlenging van de WW en WGA. Ook hier is voor gestemd. Hiermee is er de kortere WW/WGA gerepareerd. Deze collectieve aansluiting bij SPAWW loopt de komende 5 jaar door. Wanneer je meer dan 10 jaar hebt gewerkt, heb je hier al mee te maken. Voor meer informatie over deze regeling verwijs ik je naar de website: www.spaww.nl.

Ik wil jullie bedanken voor jullie medewerking en betrokkenheid bij de totstandkoming van het HAP en PAWW.

Leden werven leden

Door jouw betrokkenheid bij het proces is weer een nieuw HAP afgesproken en is de WW/WGA gerepareerd. Lidmaatschap loont, zowel collectief als in je privé situatie. Maak je collegae enthousiast voor het lidmaatschap. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaubon t.w.v. € 12,50 en een super leuke legpuzzel! Dit kan via: https://www.cnv-ledenwerven.nl/

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog een vraag of opmerking hebben, dan hoor ik dat graag. Voel je vrij om mij te mailen op: t.westerink@cnvvakmensen.nl


Tamara Westerink
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 20 29 91
E:  t.westerink@cnvvakmensen.nl