Al het nieuws

Uitnodiging outsourcing SBL Aegon Leeuwarden

CNV Vakmensen wil graag weer met jullie in gesprek over de stand van zaken rond de outsourcing van het Service Boek Leven. In deze nieuwsbrief een uitnodiging voor een bijeenkomst voor alle vakbondsleden op vrijdag 21 juni, 13.00 uur.

Uitnodiging

Het is hoog tijd om weer eens met elkaar bij te praten over de ontwikkelingen rondom de verwachte outsourcing. Alle vakbondsleden zijn van harte welkom op:

                                           Vrijdag 21 juni
                                           13.00 – 14.30 uur
                                           Foyer combi 2 + 3,
Aegon Leeuwarden

Samen met mijn collega van FNV Finance hoop ik velen van jullie daar te ontmoeten. We zullen in ieder geval de stand van zaken bespreken, zoals die tot nu toe bekend is, ook in het licht van het feit dat Aegon er niet in is geslaagd VIVAT te verwerven. We hebben het daarover in de afgelopen dagen ook al even gehad met het MT NL en zullen voorafgaand aan de vakbondsbijeenkomst ook nog met Alex Dijkema spreken.
Daarnaast zijn we vanuit de vakbonden al enige tijd in overleg met Aegon over een kader waarbinnen er afspraken over de arbeidsvoorwaarden (inclusief sociaal plan en pensioen) gemaakt worden met de verkrijgende partij. Want we weten dat het voor jullie heel belangrijk is dat er goede afspraken zijn vóórdat de overgang een feit is.

Heb je andere punten waarvan vindt dat die vrijdag aan de orde moeten komen of specifieke vragen waar we aandacht aan moeten besteden? Aarzel niet me die te mailen: j.dekker@cnvvakmensen.nl.

Tot vrijdag!

Jolien Dekker
bestuurder CNV Vakmensen
06-23811392
j.dekker@cnvvakmensen.nl