Uitnodiging Bijeenkomst cao SER

CNV en collega-vakbond FNV nodigen je uit voor een gezamenlijke vergadering op donderdag 30 januari 2020 om 10 uur in het SER-gebouw in de bedrijfskantine. Tijdens deze bijeenkomst zullen we met elkaar van gedachten wisselen over een nieuwe cao SER vanaf 1 januari 2020.
Cao geëindigd, hoe verder ?
De laatst afgesloten cao is geëindigd op 31 december 2019. Dat betekent dat het tijd is voor een goede en open gedachtenwisseling in aanwezigheid van beide vakbondsbestuurders bij de SER (CNV en collega-vakbond FNV) over welke vervolgstappen we willen zetten als het gaat om toekomstbestendige collectieve arbeidsvoorwaardenvorming in het huis van de polder.

We jullie wensen en ideeën daarover graag inventariseren. Wij hopen dat veel SER-medewerkers een gaatje in hun agenda kunnen vinden om hierbij te zijn.

Vragen/opmerkingen
Kan je er volgende week onverhoopt niet bij zijn maar heb je wel een mening over welke vervolgstappen er nodig zijn nu de cao SER is geëxpireerd? Dan ben ik evengoed benieuwd naar je opinie, maar dan via de digitale of telefonische route. Ik ben bereikbaar via m.wallaard@cnvvakmensen.nl en 06-20471892.