Teksten cao en sociaal plannen NN gereed

Vanaf 5 augustus 2019 zijn, voor iedereen werkzaam bij NN, de teksten van de nieuwe cao en de sociaal plannen Delta Lloyd en NN beschikbaar op SAM. Wij zijn blij dat iedereen nu over de meest recente teksten kan beschikken.

Eén cao voor iedereen, werkzaam bij NN
Of je nu een oud-NN of Delta Lloyd-achtergrond hebt, voor jou is er nu de tekst voor de nieuwe cao. In die nieuwe cao zijn de teksten van de oud-NN en oud-Delta Lloyd-cao ineengeschoven, zijn de nieuwe door leden goedgekeurde afspraken opgenomen en zijn bepalingen die niet meer van toepassing of verouderd zijn, geschrapt. Het was veel werk. Maar het is gelukt. Jij kunt nu je eigen cao weer lezen. De cao staat op SAM en zal ook op de website van CNV Vakmensen komen.

Nog even 2 sociaal plannen, maar daarna ook één Sociaal Plan NN
Vanaf 1 juli 2019 is op jou, als je een medewerker met NN-achtergrond bent, het nieuwe Sociaal Plan NN van toepassing. Ook deze tekst is nu klaar. Heb je een Delta Lloyd-achtergrond dan geldt in principe nog het huidige Sociaal Plan Delta Lloyd (met enkele aanpassingen) tot 1 januari 2020. Daarna gaat voor jou ook het Sociaal Plan NN gelden. Ook de tekst voor het Delta Lloyd Sociaal Plan is nu klaar. Beide teksten staan ook op SAM en zullen op de website van CNV Vakmensen komen.

Wij komen in het najaar en de winter weer langs
In het najaar en de winter 2019/2020 zal je ons zien op de locaties van NN. In november 2019 is er weer een maand van de vakbond. Je zult CNV Vakmensen dan ongetwijfeld zien. Daarnaast zullen wij langskomen met workshops over werkgeluk en spreekuren van onze juristen. Houd de nieuwsbrieven van CNV Vakmensen in de gaten voor informatie hierover.

Vragen en/of opmerkingen
Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kan je vanzelfsprekend bij mij of een van mijn collega’s terecht.

Ike Wiersinga,
bestuurder CNV Vakmensen
E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl
M 06 2350 0986