Spreekuur Luna bij Aegon

In een onzekere periode met coronamaatregelen, thuiswerken en digitale meetings gaat het traject rondom de outsourcing van Aegon Service book leven naar IBM door. In de afgelopen weken is er digitaal kennis gemaakt met IBM en zijn jullie digitaal geïnformeerd over de arbeidsvoorwaarden.

Het is een lastige periode om zo van een afstand kennis te maken met je nieuwe werkgever, maar ook om zo afscheid te moeten nemen van Aegon. Door de kennismakingen en aanvullende informatie is er steeds meer duidelijkheid over jullie toekomstige werkgever en worden ook steeds meer jouw individuele gevolgen duidelijk.

Skypegesprek
In de periode van 20 tot 24 april heb je een skypegesprek met een medewerker van HR Aegon en een medewerker van HR IBM. Hier wordt je geïnformeerd over jouw individuele arbeidsvoorwaardenvergelijking met compensatievoorstel en de aanbiedingsbrief van IBM. De stukken krijg einde van dezelfde week thuisgestuurd.

Juridisch advies
We kunnen ons voorstellen dat er over deze stukken vragen zijn en dat je deze wil laten controleren. Helaas kan dit niet meer via het geplande spreekuur. Wel kan je de stukken opsturen voor een controle door een jurist van CNV Vakmensen. Daarnaast kunnen wij telefonisch of digitaal je vragen beantwoorden.

Wanneer je gebruik wil maken van onze hulp, ontvang ik graag jouw stukken per mail via: t.westerink@cnvvakmensen.nl Stuur je stukken direct na ontvangst door zodat wij ook voldoende tijd hebben om je dossier goed te controleren. De stukken stuur ik door naar de betrokken jurist en de jurist neemt contact met je op.
Voor een goede beantwoording van je vragen en een goed advies, willen we je vragen de volgende stukken toe te sturen:

  • de Aegon-arbeidsovereenkomst;
  • drie laatste loonstroken;
  • het nieuwe IBM-contract en alle bijbehorende stukken en correspondentie;
  • je eigen verhaal met vragen en/of opmerkingen.

Contact en vragen
Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan via e-mail contact op met mij. Zeker in deze Corona-tijd kan het zijn dat je ook andere vragen hebt. Kijk hiervoor op onze website www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus  Bij vragen hierover kan je mij ook altijd benaderen.

Tamara Westerink,
bestuurder CNV Vakmensen
E t.westerink@cnvvakmensen.nl
M 06 5120 2991