Al het nieuws

Nieuwe cao Verzekeringsbedrijf

In de afgelopen periode is er een stemming geweest onder de achterban van zowel de werkgeversorganisatie als bij de vakorganisaties. Leden van CNV Vakmensen hebben ook hun stem laten horen en hebben ingestemd met het bereikte resultaat.

CNV Vakmensen is blij dat een zeer grote meerderheid van de leden achter het resultaat staat en wil de stemmers bedanken voor het uitbrengen van hun stem. Ook de andere achterbannen hebben ingestemd met het bereikte resultaat. Dit betekent dat er een nieuwe cao voor het Verzekeringsbedrijf is voor de komende twee jaar. Per 1 februari 2022 ontvang je de eerste loonsverhoging van 2,75%.

Op veel onderwerpen, zoals verlof, de RVU, PAWW hebben we goede afspraken gemaakt. Wil je alle afspraken nog nalezen? Het onderhandelingsresultaat is als bijlage aan deze nieuwsbrief toegevoegd.

Vervolg

De komende tijd gaan we aan de slag om de afspraken te verwerken in de cao. Zodra dit rond is ontvangen jullie hiervan een bericht. Daarnaast spreken we in werkgroepen over bijvoorbeeld de leerrekening, pensioen, het functie- en loongebouw en de sociale agenda voor de verzekeringssector.

Zorg jij voor een sterker CNV?

Door jullie betrokkenheid hebben wij een duidelijk signaal kunnen afgeven naar de werkgever en heb je gezorgd voor verbeterde afspraken aan de onderhandelingstafel. Lidmaatschap loont en je hebt de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op jouw arbeidsvoorwaarden.
Zijn er collega’s nog geen lid van de vakbond? Ga dan het gesprek aan, wijs ze op de voordelen en het belang van de grootte van het collectief. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 12,50 en een superleuke legpuzzel! Dit kan via: www.cnv-ledenwerven.nl

Contact

Heb je vragen over deze nieuwsbrief, je werk of het lidmaatschap, neem dan contact met mij op via t.westerink@cnvvakmensen.nl. Uiteraard kunnen we ook een telefonische afspraak maken.

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error