Krijg je een vergoeding voor thuiswerken?

Door de coronacrisis werken veel van jullie thuis. Misschien heb je een laptop, bureaustoel en bureau gekregen van je werkgever. Of werk je gewoon aan de keukentafel, op de laptop waar je kinderen ook hun huiswerk op moeten maken. Of krijg jij een vergoeding?

Werkgevers hebben kantoren deels of geheel leegstaan. Dat levert besparingen op, minder verwarming, electra, koffie etc. De huur van de panden loopt natuurlijk wel door. Maar er zijn minder of geen reiskosten. Daartegenover staat dat jij ook geen kosten meer hebt voor reizen. Extra uitgaven hebben werkgevers hebben door meer ICT kosten.

Maar wat vinden jullie van thuis werken? En vinden jullie dat er bijvoorbeeld een thuiswerkvergoeding moet komen? Kost thuis werken je nu extra geld? Van velen hoor ik dat jullie geen thuiswerkvergoeding krijgen en dat jullie wel extra kosten maken.  Is dat iets wat breed leeft? Daarom deze vragen om dit inzichtelijk te maken.

Heb je andere punten die jij bespreekbaar wilt maken of vragen over wilt stellen? Dat kan 24/7 op Je achterban. Klik op link of wacht tot je aan het eind van de vragenlijst automatsich op Je Achterban Callcenters komt.

GA NAAR DE VRAGENLIJST