Evaluatie POB bij VGZ

In de cao VGZ hebben we een afspraak gemaakt dat elke medewerker beschikking heeft over een eigen persoonlijk ontwikkelbudget. Afgesproken is om het gebruik van het persoonlijk ontwikkelbudget te evalueren. In deze nieuwsbrief informeren we je hier verder over.

Persoonlijk ontwikkelbudget
In de cao hebben we een afspraak gemaakt dat elke medewerker bij VGZ een eigen persoonlijk ontwikkelbudget heeft. Dit budget kan en mag een medewerker inzetten voor zijn of haar inzetbaarheid binnen of buiten VGZ. Met het persoonlijk ontwikkelbudget willen we je ondersteunen om ‘arbeidsmarktklaar’ te zijn en te blijven. Afgesproken is om in 2019 het gebruik van het persoonlijk ontwikkelbudget te evalueren.

Evaluatie
Voor de evaluatie van het gebruik van het persoonlijk ontwikkelbudget is een vragenlijst opgesteld door VGZ en de vakbonden. Deze vragen wordt nu door VGZ en de vakbonden uitgezet onder de medewerkers en vakbondsleden. De vraag die we nu aan jou willen stellen is of jij deze vragenlijst voor ons wilt invullen. Tijdens het periodiek overleg in oktober zullen we de uitkomsten van de vragenlijst met elkaar delen en bespreken.

Via onderstaande link kom je bij de vragenlijst en kun je de vragen invullen. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 1 oktober de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Klik hierom naar de vragenlijst te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je de enquête invullen door dit webadres op internet te typen: https://q.crowdtech.com/jH5CX3i3hECv6152p8o8jA

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst.

Robert Wonnink,
bestuurder
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl