De Achmea maand van de Vakbond is gestart!

Vanaf vandaag - 15 oktober - tot en met 15 november is het bij Achmea Maand van de Vakbond. Dit jaar anders dan anders..
Voorgaande jaren kwamen wij altijd langs op jouw kantoor om met jou en je collega's die geen lid zijn een gesprek te hebben over het nut (en noodzaak) om lid te zijn van een Vakbond. 

Het thema van de Maand van de Vakbond is "Tijd voor jezelf". Heel toepasselijk! Vandaag leven wij in een andere wereld, werken jij en je collega's voornamelijk vanuit huis en is het dus ook lastiger om elkaar te ontmoeten en het blijkt ook lastiger om tijd voor jezelf te maken. Vandaag of morgen ontvang jij van ons een kaartje met iets lekkers. Neem een kopje koffie of thee, ga lekker zitten en pak een momentje voor jezelf en lees ons kaartjeom het kaartje.

Je weet dat als werknemers van Achmea tijdens de maand van de Vakbond lid worden, jouw werkgever het eerste jaar contributie betaalt. Als jij als lid nu tijdens deze Maand van de Vakbond een collega lid maakt, dan maak jij kans op één van de drie Garmin Smartwatches t.w.v. €450,-! Natuurlijk krijg je, zoals altijd, voor elk lid die jij inschrijft een waardebon van €12,50.

Op de site van de Maand van de Vakbond vind je:
  • alle info over het thema "Tijd voor jezelf΅ , de 34-urige werkweek en de afspraken hierover
  • een heel leuk filmpje over dit thema die alles wel een beetje samenvat
  • de leden-werven-leden actie
  • de link naar het lid worden of je collega lid maken
  • en de oproep om op deze stelling te reageren op de community: "De verkorte werkweek moet ook in de volgende cao worden afgesproken!"
<< GA NAAR DE SITE VAN DE MAAND VAN DE VAKBOND>>

Doe je mee? En stuur deze mail ook gerust door!