Cao Zorgverzekeraars, wat wil jij?

Eind juni loopt de huidige cao voor Zorgverzekeraars Nederland af. Binnenkort starten we met de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Om onze inzet voor de nieuwe cao te bepalen willen we graag weten wat jij belangrijk vindt. Daarom vragen we je om input.

Wat willen jullie
Op 1 juli aanstaande loopt de huidige cao af. Om onze inzet voor de nieuwe cao vast te stellen, willen we graag weten wat jij belangrijk vindt om in de nieuwe cao af te spreken. We hebben hiervoor een korte vragenlijst opgesteld en vragen jou deze in te vullen.

Klik hier om direct naar de korte vragenlijst te gaan of typ het volgende webadres in op internet om de vragenlijst in te vullen https://q.crowdtech.com/r_GTtHDrVkOtCfC2VjI6Uw Invullen van de vragenlijst kan tot uiterlijk vrijdag 5 april. Ook jouw collega’s die niet lid zijn van de vakbond mogen deze invullen.

Onderhandelingen nieuwe cao
Met de werkgevers hebben we een aantal afspraken gemaakt wanneer we met hen overleggen over de nieuwe cao. De volgende data staan hiervoor gepland:

  • maandag 15 april;
  • dinsdag 7 mei;
  • dinsdag 21 mei;
  • donderdag 13 juni;
  • maandag 24 juni.

Nieuwe leden
De cao-commissie bestaat op dit moment uit twee leden. We zijn dan ook opzoek naar nieuwe leden. Vind jij het leuk om over jouw arbeidsvoorwaarden mee te praten? Meld je dan aan als lid voor de cao-commissie. Dit kan heel makkelijk door een mail te sturen naar: r.wonnink@cnvvakmensen.nl.

Robert Wonnink,
Cao-onderhandelaar CNV Vakmensen

M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl