Al het nieuws

Cao Uitgeverijbedrijf binnenkort van start

Eind deze maand loopt de cao af. Binnenkort starten weer de cao-onderhandelingen voor de gehele uitgeverijsector. Om onze inzet te bepalen, vragen wij jou wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. Hiervoor hebben we een korte vragenlijst opgesteld.

De cao bevat afspraken over arbeidsvoorwaarden die op veel werknemers in de uitgeverijsector van toepassing zijn. Onderwerpen die in de cao geregeld zijn: loopbaanontwikkeling, scholing en geld voor nu en later.

Vragenlijst
We hebben een korte vragenlijst opgesteld over onder andere salaris, werkdruk en overwerktoeslag. Met de antwoorden bepalen we uiteindelijk onze inzet voor de cao-onderhandelingen.

Leden en niet-leden kunnen hun mening geven over wat zij belangrijk vinden voor de nieuwe cao via deze link. Invullen kan tot en met vrijdag 24 mei. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal via onze website de enquête invullen. Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/uitgeverijen/cao-uitgeverijbedrijf
De nieuwsbrief vind je onderaan de pagina. Hierin staat de link naar de vragenlijst.

Stuur deze nieuwsbrief ook door naar je collega's die geen lid zijn van de vakbond. Ook zij mogen de vragenlijst invullen.

Robert Wonnink
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.