Al het nieuws

Bijeenkomst nieuwe CNV-leden bij PGGM

In de afgelopen maanden hebben tientallen (jonge) PGGM-medewerkers zich aangesloten bij CNV Vakmensen. Van harte welkom! Speciaal voor hen is er op 9 juli om 15.00 uur een bijeenkomst waarop we met elkaar en met het CNV-vakbondswerk kunnen kennismaken. Ook “oude” vakbondsleden zijn welkom.

PGGM Jong doet mee!
Op initiatief van een enkele leden van PGGM Jong is een grote groep PGGM-medewerkers lid geworden van CNV Vakmensen. Om zo mee te kunnen praten én mee te beslissen over jullie arbeidsvoorwaarden, zoals die in cao en sociaal plan zijn vastgelegd. En natuurlijk ook voor alle andere voordelen van het lidmaatschap, zoals juridisch advies in individuele zaken.

Om met elkaar kennis te maken is er een bijeenkomst voor deze nieuwe leden op
                                Dinsdag 9 juli
                                15.00 -16.30 uur
                                zaal Appel (PGGM Zeist)

De CNV-vertegenwoordigers Jolien Dekker (tot 1 september) en Klazina Tulner (vanaf 1 september) zullen daar het een en ander vertellen over hoe CNV werkt, hoe het overleg over cao en sociaal plan verloopt bij PGGM (start eind september) en over hoe de CNV-leden daarbij betrokken kunnen zijn. Maar vooral willen we van alle nieuwe leden graag horen hoe zij aankijken tegen de huidige arbeidsvoorwaarden en hoe deze zich volgens hen zouden moeten ontwikkelen binnen PGGM. En natuurlijk willen we ook graag kijken of de huidige kadergroep, (jullie collega’s Henk Waanders, Martin Odolphij, Barbara van Weerden en Dirk Veldhuizen) kan worden uitgebreid met enkele leden uit de kring van PGGM Jong.

Ook andere CNV-ers zijn welkom!
Deze bijeenkomst richt zich in het bijzonder op de nieuwe leden van de laatste maanden. Maar ben je al (veel) langer lid en vind je het leuk of interessant om hier bij te zijn, dan ben je uiteraard ook welkom. Kan je meteen ook kennis maken met de nieuwe bestuurder van CNV Vakmensen bij PGGM, Klazina Tulner. Zij wordt de opvolgster van Jolien Dekker, die met vervroegd (PFZW!-)pensioen gaat.

We hopen velen van jullie te ontmoeten op 9 juli!
Heb je nu al vragen of andere reacties naar aanleiding van deze nieuwsbrief, aarzel dan niet contact op te nemen.

Jolien Dekker
bestuurder CNV Vakmensen
j.dekker@cnvvakmensen.nl
06-23811392