Al het nieuws

a.s.r.: breng je stem uit

Het eindbod vanuit a.s.r. is toegelicht op de bijeenkomsten op 29 januari. Nu is het woord aan jou als lid van CNV Vakmensen. Jij mag je mening geven over het eindbod van a.s.r. en hiermee over jouw arbeidsvoorwaarden.
Proces
Het eenzijdige eindbod van a.s.r. heeft helaas een einde gemaakt aan de onderhandelingsgesprekken die wij hadden met a.s.r. Het totale pakket is voor ons onvoldoende, maar er is nu ook geen ruimte om in de onderhandelingen verder te komen. Als CNV Vakmensen zijn wij bereid om in gesprek te blijven, maar dan wel met gespreksruimte en na het horen van de mening van onze leden. Maak nu gebruik van de mogelijk om je stem uit te brengen.

Je kan stemmen via deze link.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kan je ook digitaal stemmen door op internet het volgende webadres in te typen: https://q.crowdtech.com/tQ9ucDamUEqDO-B67XnOog .

Maak bij het stemmen ook gebruik van de mogelijkheid voor het geven van een toelichting. Naast een ja of een nee ben ik ook benieuwd naar jouw motivatie. Zo kan ik a.s.r. gemotiveerd op de hoogte brengen van de uitslag van de stemming. Uiteraard is dit anoniem.

Stemmen kan vanaf 29 januari tot en met 6 februari 2019.

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Ik geef graag een verduidelijking zodat je zelf een gemotiveerde stem kan uitbrengen.

Tamara Westerink
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl