Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Ledenacademie

Mindgym: Sportschool voor je geest

Bij gezond leven denk je vaak direct aan gezond eten, voldoende bewegen en genoeg slapen. Maar je zit pas echt lekker in je vel als je mentaal fit bent. Net zoals we ons lichaam in de sportschool trainen, kun je je brein in de Sportschool voor je geest trainen.

In deze workshop gaan we werken aan

4 allesbepalende breincircuits, waarmee je van jouw brein een ‘happy brain’ maakt:

  • Aandacht
  • Altruisme
  • Positiviteit
  • Veerkracht

Tijdens deze workshop krijg je korte theoretische en wetenschappelijke onderbouwing, maar word je vooral aan het werk gezet. De workshop is interactief en zit vol humor, zodat er niet alleen geleerd, maar ook veel gelachen kan worden. Deze workshop is als een proteïneshake voor je hersenen.

De workshop wordt gegeven door Wouter de Jong, o.a. bekend van GTST en Villa Achterwerk.

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en auteur. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur ( onder andere in GTST en Villa Achterwerk ). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym kwam begin 2018 uit en in 2019 volgde zijn boek Mindgym Work-outs. Eind 2019 schreef hij zijn eerste kinderboek Superkrachten voor je hoofd waar in 2020 de Dylan Haegens editie van uit kwam.

Workshop mét coronamaatregelen:

Tijdens deze workshop nemen we de geldende coronamaatregelen in acht. Dat doen wij met elkaar en voor elkaar. Heb je het gevoel dat iemand te dichtbij bij jou komt? Spreek diegene er dan rustig op aan. Zo zorgen we er samen voor dat we op een veilige en gezellige manier deze sessie kunnen volgen.

Wat als er coronamaatregelen gelden waardoor de workshop niet fysiek door kan gaan?

Dan gaat de workshop ook door maar dan via zoom, want daar leent deze workshop zich uitstekend voor. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen. De workshop begint dan ook om 13:30, maar zal wat korter duren. Wij gaan ervan uit dat jij de workshop zult volgen als je je inschrijft. Je bent dus bereid om deze workshop ook online te volgen als daartoe i.v.m. de coronamaatregelen besloten wordt. Maar natuurlijk hopen wij dat wij fysiek elkaar kunnen ontmoeten.

Waar en wanneer:

27 mei 2021 - Drachten

duur: middag

inloop: 13:00

tijd      : 13:30-16:30

 

1 juni 2021 - Soest (VOL)

duur: middag

inloop: 13:00

tijd      : 13:30-16:30

 

11 juni 2021 - Apeldoorn/Beekbergen

duur: middag

inloop: 13:00

tijd      : 13:30-16:30

 

15 juni 2021 - Nijmegen

duur: middag

inloop: 13:00

tijd      : 13:30-16:30

 

Lees ook de algemene voorwaarden.

Duur

13.30-16.30

Kosten

gratis

Contactpersoon

ledenacademie@cnvvakmensen.nl

Meld je aan voor Mindgym Sportschool voor de geest
*
*
*
*
*
*
*