Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Ledenacademie

Ledenacademie: ontwikkel jezelf met jouw vakbond

Ontwikkeling is een van de speerpunten van CNV Vakmensen. Aan de onderhandelingstafel en bij ons bedrijvenwerk is ontwikkeling van mensen dan ook een belangrijk thema. Maar wij willen als CNV Vakmensen meer doen. Daarom organiseert CNV Vakmensen Ledenacademie voor jou als lid ook leuke en leerzame workshops.

Waar deze workshops over gaan? Dat bepaal jij! Het aanbod aan workshops wordt bepaald aan de hand van de input van onze leden. Jij kunt dus zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.


Solliciteren: Jouw merk in beeld

Denk je wel eens: wat wil ik nu echt? Wat kan ik, waar ben ik nou eigenlijk goed? Welke baan zou daarbij passen? Dan is de e-workshop “Jouw merk in beeld” zeker een aanrader voor jou.

Lees meer

Introductie van de bond

Vind je jouw lidmaatschap van de bond belangrijk en wil je iets betekenen voor anderen? Doe dan mee met de workshop Introductie van de bond en kom alles te weten over de geschiedenis van CNV Vakmensen!


Lees meer

Perspectief na baanverlies

Je wilt maar één ding: zo snel mogelijk een fijne nieuwe baan. Je wilt perspectief zien, een nieuwe toekomst opbouwen. Daar gaat de e-workshop Nieuw perspectief bij baanverlies jou bij helpen!

Lees meer

OR Netwerkcafé

Denk jij erover om in een OR te gaan? Kom dan naar de training OR Netwerkcafe met extra aandacht voor de OR en duurzaamheid.

Lees meer