Stand van zaken cao Stater

Als vertegenwoordiger van CNV wil ik u graag informeren over de voortgang van het lopende cao-traject. We streven naar transparantie en open communicatie, en ik geloof dat het belangrijk is om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Het overleg heeft even stilgelegen, maar hier gaat nu weer vervolg aan gegeven worden.

Wijziging bestuurder  

Sinds de start van het CAO-traject bij Stater zijn er een aantal zaken veranderd. Zo nam Roel van Riezen afscheid als bestuurder bij Stater vanuit het CNV en neem ik sinds januari de taken over als onderhandelaar. Ik ga met veel energie van start om te komen tot een goede cao voor onze leden bij Stater.

Eerste overleg 12 februari

Er zijn verschillende overlegmomenten georganiseerd tussen bonden en werkgever waarin er ook geluisterd is naar de behoeften en suggesties vanuit beide partijen. Afgelopen maandag 12 februari stond er een overleg gepland om verder te praten over de mogelijke suggesties voor een nieuwe cao. Helaas is dit overleg komen te vervallen vanwege ziekte bij één van de deelnemers aan het overleg. Uiteraard is er meteen een nieuw overleg gepland en deze zal plaatsvinden op 27 februari.

Volgende overleg 27 februari

In dit overleg verwacht ik meer te horen over de manier hoe Stater perspectief gaat bieden voor verbeterde arbeidsvoorwaarden in 2024 en of 2025. De feedback vanuit leden en de klankbordgroepen is van waarde geweest bij het vormgeven van de voorstellen die momenteel op tafel liggen. Mijn streven is om na afloop van dit overleg weer een update te geven door een nieuwsbrief.

Praat mee op de cao-pagina

Mocht u vragen hebben of in gesprek willen gaan, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Wil je straks meepraten of vragen stellen over de cao? Volg ons dan op de cao-pagina: Cao Stater | CNV Vakmensen

Abel Smit, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 1871 0579 / ab.smit@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error