Al het nieuws

Nieuwe gesprekken cao ICK

Eind dit jaar loopt de huidige cao ICK af. Dit jaar starten we in oktober met de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Gesprekken die over jou en jouw wensen gaan. Maak gebruik van de ruimte om mee te praten en neem contact op.

Loonstijging
Jouw koopkracht, daar is het de laatste dagen vaak over gegaan op het nieuws. Het kabinet roept op tot koopkrachtverbetering en legt een gedeelte van deze opdracht ook neer bij de werkgevers. CNV Vakmensen wil in de ICK-sector dan ook een goede loonsverhoging afspreken. Hierbij de belangrijke vraag aan jou: “Welke loonsverhoging vind je passend bij de komende onderhandelingen?” Neem hiervoor contact met mij op via onderstaand e-mailadres.

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast de collectieve loonstijging wil CNV Vakmensen ook graag praten over de overige arbeidsvoorwaarden. Wij zijn benieuwd hoe jij tegen de arbeidsvoorwaarden aankijkt die in de cao geregeld zijn. Wat is goed, wat kan beter en wat zie je liever niet meer terug in de cao? Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar je werkgeluk en je werk en privé balans: is dit goed geregeld of vraagt dit om aanvullende afspraken? Alle input die we ontvangen zal omgezet worden in concrete voorstellen. Neem hiervoor contact met mij op via onderstaand e-mailadres.

Branchegroep ICT/ICK
Vind jij het leuk om actief betrokken te zijn en wil je meepraten over de cao en je sector, laat dit me dan weten. De komende weken wil ik graag de uitkomsten van de cao-gesprekken klankborden met een aantal leden.

Contact
Diverse vragen, die kort zijn samen te vatten. Ik ben benieuwd naar jouw mening over de cao en wil je vragen mee te denken over verbetervoorstellen voor de komende onderhandelingen. Je mening en ideeën kan je met mij delen via: t.westerink@cnvvakmensen.nl.

Heb je andere vragen rondom je werk of je lidmaatschap, neem dan ook gerust via bovenstaand e-mailadres contact met mij op.

Tamara Westerink
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5120 2991
E:  t.westerink@cnvvakmensen.nl