KPN OR verkiezingen: Kies voor het CNV!

Vanaf aanstaande maandag 9 mei tot en met 16 mei (18 uur) vinden er OR verkiezingen plaats bij KPN. CNV Vakmensen heeft 3 uitstekende kandidaten op de verkiezingslijst staan. Het zou fijn zijn als we straks goed vertegenwoordigd zijn in de Ondernemingsraad. Hierbij een oproep om op een CNV kandidaat te stemmen.

Verkiezingen
De OR is de spreekbuis van alle medewerkers van KPN en zorgt er daarmee voor dat werknemers invloed hebben op het beleid van de onderneming. Komende week starten de verkiezingen. Je krijgt hierover bericht van de KPN kiescommissie. Er hebben zich meerdere kandidaten opgegeven bij de 11 bedrijfsonderdelen waar de verkiezingen plaatsvinden. Omdat er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen moet er bij de meeste bedrijfsonderdelen worden gestemd. CNV Vakmensen ondersteunt onze OR leden op allerlei gebied (zoals beleidsondersteuning, cursussen e.d.) wat ten goede komt aan hun functioneren. Daarom denken we dat onze CNV kandidaten net dat stapje extra kunnen betekenen voor het bedrijf.

Wie zijn de CNV kandidaten in de onderdelen waar verkiezingen zijn?

  • Hans Tuinman, verkiesbaar voor OR B2B LCE
  • Gert Heyblom, verkiesbaar voor OR KPN security
  • Rene Flims, verkiesbaar voor OR TDO

Omdat er bij KPN door historische redenen twee CNV vakbonden binnen het bedrijf actief zijn is het ook mogelijk om te stemmen op een kandidaat van CNV Connectief/ Publieke Diensten. Ook dat is een goede keuze!

Vragen, onduidelijkheden en/of opmerkingen?
Hiervoor kan je bij ondergetekende terecht.

Marten Jukema
Vakbondsbestuurder
m.jukema@cnvvakmensen.nl
06-13204112