ICK'ers laat je stem horen: Teken de petitie!

CNV Vakmensen en de andere vakorganisaties willen graag goede afspraken voor jou en je collega’s die vallen onder de ICK cao. Helaas zit er nog weinig beweging aan de kant van de werkgever. Tijd om de stem van alle werknemers in de sector te laten horen. Hoe? Heel eenvoudig. Teken de petitie en roep je collega’s ook op om deze te ondertekenen.

Teken de petitie!

De petitie is opgezet door de vakorganisaties voor iedereen die werkt onder de ICK-cao, lid of geen lid. Hoe meer werknemers de petitie tekenen hoe krachtiger het signaal is richting de werkgevers. Het signaal dat werkgevers moeten hun bod moeten verbeteren.

Teken daarom HIER DE PETITIE.

Of ga naar https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=tu6mbnzf2l

Deel deze nieuwsbrief onder je collega’s. Via de mail, WhatsApp en/of fysiek. Alle leden krijgen deze nieuwsbrief digitaal en per post met twee extra exemplaren om uit te delen. Wil je meer exemplaren, neem dan contact met mij op.

Waar hebben we het over aan de onderhandelingstafel?

Wil je nog een keer nalezen waar CNV Vakmensen aan de onderhandelingstafel over praat? Neem een kijkje bij onze laatste nieuwsbrieven op: https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/ict/cao-ictick/

Leden werven leden

Jouw stem telt. Door jouw betrokkenheid bij het proces zijn wij in gesprek over jouw arbeidsvoorwaarden. Maak je collega's enthousiast voor het lidmaatschap. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 12,50 en een superleuke legpuzzel! Dit kan via www.cnv-ledenwerven.nl

Contact en vragen

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief of je werk nog een vraag of opmerking hebben, dan hoor ik dat graag. Ga daarvoor naar de cao-pagina of voel je vrij om mij te mailen.

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
06 51 20 29 91
 t.westerink@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error