Enquête en achterbanoverleg Stater

De planning voor het cao-overleg is gemaakt. Vanaf vandaag kun je in een enquête je wensen aangeven aan CNV Vakmensen en FNV. En donderdag 19 januari 2023 om 9.45 uur ’s morgens zijn CNV Vakmensen en FNV aanwezig bij het achterbanoverleg van de ondernemingsraad.

Planning

  • Vanaf nu tot en met 30 januari 2023 kun je de enquête verspreiden en invullen;
  • 19 Januari 2023 om 9.45 uur kun jij met CNV Vakmensen en FNV praten over de cao;
  • Als jij samen met mij de CNV-voorstellenbrief wilt schrijven, dan kan dat begin februari. Vul dan in de enquête bij de laatste vraag in, dat je mee wilt denken in het cao-proces;
  • 10 Februari 2023 versturen CNV Vakmensen, FNV en Stater hun cao-inzetbrieven aan elkaar op;
  • De cao-onderhandelingen zijn op 14 februari, 28 februari en 21 maart 2023. Tussendoor houden we je op de hoogte. En na afloop bepaalt jouw stem of de cao er komt.

Vakbonden CNV Vakmensen en FNV Finance starten 13 februari 2023 met de cao onderhandelingen bij Stater. Bestuurders van de twee vakbonden, respectievelijk Roel van Riezen en Fred Polhout, zullen aanwezig zijn om toelichting te geven en vragen hierover te beantwoorden van jullie.

Enquête

Zij hebben ook een enquête gemaakt die kan worden ingevuld door alle werknemers van Stater, of je nu wel lid of geen lid bent. Daaruit zullen uiteindelijk door de leden van de vakbonden voorstellen worden vastgesteld. Je bent uitgenodigd deze in te vullen, waarvoor bij voorbaat dank!

Link naar enquête is: https://forms.office.com/e/nLu0iG0HeE

Stuur deze nieuwsbrief aan je collega’s door, zodat zoveel mogelijk medewerkers de enquête invullen en bij het achterbanoverleg zijn.

Leden en niet-leden zijn welkom bij de enquête en het achterbanoverleg. De mening van niet-leden is adviserend, de mening van leden bindend.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.
Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ in de zoekbalk Stater en klik dan op jouw cao. Dan kom je op de cao-pagina. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan.

Roel van Riezen
Bestuurder CNV vakmensen
M 06-51 60 20 34
E  r.vanriezen@cnvvakmensen.nl