Ledenmagazine Vakmensen

Vakmensen is het ledenmagazine van CNV Vakmensen. Het blad valt 4 keer per jaar bij onze leden op de mat.

Het ledenmagazine gaat over werk en inkomen. Leden komen aan het woord over zaken waarmee zij te maken krijgen op de werkvloer: is de werkvloer veilig, krijg je het salaris dat je verdient, wat is nodig om je te ontwikkelen in je vakgebied? Er zijn interviews met deskundigen van binnen en buiten de vakbond en achtergrondverhalen over trends op het gebied van cao’s en pensioenen. Maar ook vaste rubrieken over juridische kwesties, over hoe je je (juist niet) gedraagt op de werkvloer en over ledenvoordeel. In elk nummer zijn speciale weggeefacties voor leden. Wil je graag en proefnummer ontvangen? Dat kan! Vraag een proefnummer aan via de mail.

Download de laatste editie van Vakmensen magazine

In september staan zestigers in de spotlight. Hoe is het om ineens onder seniorenregelingen te vallen, en de vraag te krijgen ‘hoe lang moet je nog?’ Van een hele andere generatie zijn de studenten die stage lopen en daar niks voor krijgen. Probeer de Bond voert met CNV Jongeren en het Interstedelijk Studenten Overleg actie voor een gepaste vergoeding en die is broodnodig. Verder in dit nummer: test jouw cao-kennis met een quiz, hoe is het om long covid te hebben en we behandelen diverse vragen van de werkvloer.

Download Vakmensen Magazine (PDF)

Hoe hoort het eigenlijk?

Iedereen krijgt op de werkvloer weleens te maken met bijzonder gedrag van collega's. Hoe ga je daarmee om? Experts geven advies in onze rubriek 'Hoe hoort het eigenlijk'.

Lees hoe je juist (niet) met elkaar omgaat

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor zes maanden. Zo gaan we in 2023 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden