Eerste overlegronde cao Stater

Op 14 februari 2023 was de eerste ronde overleg voor de cao Stater. Doordat meer dan 500 collega's onze enquête had ingevuld, wist CNV Vakmensen precies wat jullie willen: inflatiecorrectie, kostenvergoedingen voor reizen en thuiswerken, en manieren om de werkdruk zelf te kunnen regelen. Stater was onder de indruk van jullie massale reactie op onze enquête.

Dat konden we merken aan de eerste reactie die Stater op 14 februari gaf op onze voorstellen. CNV Vakmensen ziet de reactie van Stater als een mooi openingsbod. Maar daarmee zijn we er nog niet, het bod van Stater is nog niet genoeg. Daarvoor is het ook een openingsbod. Echt onderhandeld hebben we nog niet. Zo'n eerste ronde is vooral verkenning: het is belangrijk dat we elkaar goed begrijpen. En dat is gelukt.

Vervolg

De tweede ronde is op 28 februari. Jullie bepalen of 28 februari een succes is. Als jullie onderling veel praten over de cao, dan helpt dat al. Maar vooral als veel medewerkers reageren op deze nieuwsbrief en CNV-lid worden. Argumenten zijn belangrijk voor CNV Vakmensen in het cao-overleg. Maar jullie draagvlak maakt of breekt de cao. Dus stuur deze nieuwsbrief door aan je collega's. En nog beter: overtuig je collega om ook CNV-lid te worden.

CNV Vakmensen heeft een actie: als jij als CNV-lid een collega lid maakt, ontvang jij een waardebon ter waarde van €20,- voor elk door jou geworven lid. En je collega betaalt nu de eerste 6 maanden in totaal €20,23!. Kijk hier voor deze lidmaatschapsactie.

Online cao-traject

Ook voor Stater is er een eigen cao-omgeving. Daar kun je al het nieuws over dit cao-traject vinden. Je kunt daar 24 uur oer dag reageren en je vragen stellen. Voor jou en al je collega's. Ook als zij (nog) geen lid zijn.

Ga hier naar de cao-pagina Stater >>

Roel van Riezen
06 51 60 20 34
r.vanriezen@cnvvakmensen.nl


Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error