De vakbond die verschil maakt
Investeer tijd in jezelf
CNV Geldzorg

Wat doet CNV Geldzorg voor jou?

Financiële zorgen kunnen op het werk grote gevolgen hebben. Denk aan verlies van concentratie, irritaties, ziekteverzuim en productieverlies. CNV Geldzorg wil dit probleem op het werk bespreekbaar maken. En werknemers helpen bij het op orde brengen en houden van hun financiën.

Hoe werkt het?

De trainers van CNV Geldzorg worden door werkgevers ingehuurd om werknemers te begeleiden in het op orde krijgen van uw financiële situatie. Werkgevers kunnen CNV Geldzorg inschakelen om informatiebijeenkomsten en cursussen in het bedrijf te organiseren voor werknemers. Bijvoorbeeld met tips over budgetteren, sparen en bezuinigen. Hierbij wordt voorlichting gegeven over hoe je schulden kunt voorkomen. Het gaat bij deze bijeenkomsten en cursussen om maatwerk, elk bedrijf is tenslotte weer anders. We gaan pas in een bedrijf aan de slag als we hierover een afspraak hebben gemaakt met de werkgever.

Beter rondkomen?

CNV Geldzorg werkt samen met Startpunt Geldzaken wat opgericht is door het Nibud. Met het geldplan “Beter rondkomen” haal je meer uit je geld. Mensen die het geldplan invullen behalen gemiddeld  € 170,- per maand aan besparingen.

Contact met CNV Geldzorg 

Geef via het formulier hieronder aan wat jij van CNV Geldzorg vindt. En of je het een goed idee zou vinden als we in jouw bedrijf aan de slag gaan. Daarnaast ben je ook altijd welkom bij de workshop ‘Grip op je knip’, die we regelmatig op verschillende plekken in het land organiseren.

CNV Geldzorg

  • Voorkomen van geldzorgen en loonbeslagen
  • Geldproblemen bespreekbaar maken
  • Op orde brengen en houden van de financiën

Trainers en Coaches

De trainers en coaches van CNV Geldzorg maken geldzorgen bespreekbaar en helpen werknemers hun financiën op orde te krijgen.

Team trainers en coaches

CNV Geldzorg werkt samen met Startpunt Geldzaken

 Startpunt Geldzaken

Download de flyer

Contact met CNV Geldzorg

Heeft u een vraag voor CNV Geldzorg? Vul uw vraag of opmerking in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@cnvgeldzorg.nl.

Aanhef

*
Vul hier je voornaam in
*
Vul hier evt je tussenvoegsel in
Vul hier je achternaam in
*
Vul hier de naam van het bedrijf waar je werkt in
Vul hier je e-mailadres in
*
Vul hier je opmerkingen in
*