Vul nu de enquête in voor de nieuwe cao Callcenters!

De onderhandelingen voor de cao Contactcenters gaan binnenkort beginnen. De vorige keer kreeg iedereen minimaal 7% meer loon, sommigen zelfs 14% en we hebben een pensioenregeling afgesproken. Wat wil je in de nieuwe cao geregeld hebben? Wat moet anders? Vul nu de enquête in!

Vul nu de enquête in!

Jullie spelen een belangrijke rol bij het creëren van de best mogelijke werkomgeving en arbeidsvoorwaarden. Met jullie input kunnen we de nieuwe cao vormgeven op een manier die echt recht doet aan jullie behoeften en wensen. Zou jij graag iets veranderd zien als het gaat om bijvoorbeeld je werkuren, loon of werkdruk?

Klik hier voor de enquête en geef aan wat jij belangrijk vindt in de nieuwe cao!

Doe jij mee met het cao-comité?

Tijdens de onderhandelingsfase is het goed om even advies te kunnen vragen aan een iets kleinere groep. Deze groep noemen we het cao-comité en hier wordt vaker je mening en advies gevraagd. Soms plannen we bijvoorbeeld een MS Teams meeting en een andere keer maak ik even een poll in de whatsappgroep om snel jullie mening/ input te ontvangen. Als CNV lid kun jij je hiervoor opgeven. Stuur mij nu een mailtje naar r.mol@cnvvakmensen.nl en meld je aan!

Roderik Mol
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 90
E : r.mol@cnvvakmensen.nl 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error