Uitslag van jullie stemming: een nieuwe cao Callcenters!

De leden van CNV vakmensen hebben in meerderheid vóór het eindbod van werkgevers gestemd. Dit betekent dat er een cao-akkoord ligt voor de cao Contactcenters. Een cao met een mooie loonsverhoging en eindelijk een pensioenregeling.

Stemming

Een grote meerderheid van de leden heeft ingestemd met de nieuwe cao contactcenters. Een grote meerderheid van de leden heeft ingestemd met de nieuwe cao Contactcenters. Daarmee hebben we een mooie stap op weg naar betere arbeidsvoorwaarden bereikt. Niet-leden hebben hebben ook in grote meerderheid vóór het eindbod gestemd. Allemaal bedankt voor het geven van jullie stem en mening! Dit resultaat is samen met jullie bereikt.  Zo hebben we het afgelopen jaar veel petities gehouden, jullie hebben met collega's gesproken, ideeën en tips aangeleverd. 

We zijn nog niet klaar. We gaan met elkaar verder om te zorgen dat jullie werk leuker wordt en beter wordt beloond. 

Doe jij al mee?

Je kunt makkelijk via de website meepraten over je cao, je vragen stellen, jouw mening of tips geven. Je kunt misstanden melden bij het Meldpunt, als je bijvoorbeeld niet al je uren krijgt uitbetaald. Ga daarvoor naar de cao-pagina  

Actiegroepen samen voor een mooie cao

We hebben in verschillende bedrijven al werknemersgroepen die zich willen inspannen voor een betere cao. Belangrijk, want we willen dat jullie werk in de cao de waardering krijgt die jullie verdienen. Wil je meedoen met een van onze actiegroepen, mail dan naar: r.mol@cnvvakmensen.nl 

Samen sterker in 2023

Is jouw collega nog geen lid? Wanneer jij je collega aanmeldt als lid, krijg jij een cadeaubon van € 20. Klik hier om je collega lid te maken. Nog geen lid? Wil jij meedoen om de cao nog beter maken, en daarnaast ook hulp krijgen bij al je vragen over werk en inkomen? Of hulp bij je belastingaangifte? Klik hier om je aan te sluiten. Het lidmaatschap kost € 20,23 voor 6 maanden. Zo staan wij nog sterker bij de volgende cao-onderhandelingen.

Tips om de cao te verbeteren? Of heb je vragen?

Ik zie je graag op de cao-pagina of je mag mij ook altijd mailen of appen.

Roderik Mol
onderhandelaar
r.mol@cnvvakmensen.nl
06 2047 1890.

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error