Teken de petitie voor werknemers bij Teleperformance

De cao contactcenters ligt stil en dat betekent dat er vanuit de cao geen loonsverhoging is afgesproken. Dit ondanks de torenhoge inflatie. Deze petitie is op initiatief van werknemers bij Teleperformance Zwolle maar iedereen bij Teleperformance mag hem invullen. Deel deze nieuwsbrief met al jouw collega's!

Loonsverhoging

Sinds januari 2022 is de cao afgelopen en is er in de cao geen loonsverhoging geregeld. Sommige werkgevers hebben weliswaar zelf een kleine verhoging of eenmalige bonus gegeven. (zo betaald Yource minimaal 11 euro, maar dat is nog te weinig) Ook deelt men fruit en lekkers uit. Allemaal tijdelijke prikkels die geen structurele zekerheid bieden. 

Jouw loonsverhoging hoort te bestaan uit een vaste en structurele verhoging voor alle werknemers. Daarnaast pleit CNV Vakmensen voor een verhoging, simpelweg omdat jij jouw werk goed doet. Dit laatste is extra en moet dus niet gezien worden als een compensatie voor gestegen prijzen. 

De prijzen blijven ondertussen maar stijgen, de gemiddelde energierekening gaat in juli gemiddeld €50,- omhoog. Eerder waren de energieprijzen al met gemiddeld €20,- gestegen. Dat is €70,- gemiddeld per maand ofwel €840 per jaar! Alles wordt duurder terwijl jouw loon stilstaat. Vind jij dit normaal? CNV Vakmensen niet! Zelfs de regering heeft werkgevers opgeroepen de lonen te verhogen.

Petitie

Als vakbond hebben we ons uiterste best gedaan en nu hebben we jullie hulp nodig! Daarom is elke vorm van actie welkom en ondersteunen wij de petitie.
Teken de petitie op https://q.crowdtech.com/hroTWu_H0EKqGtFGC3bsOw 


Roderik Mol, bestuurder CNV Vakmensen
M  06 2047 1890 / r.mol@cnvvakmensen.nl