Al het nieuws

Nog geen loonsverhoging! 46 dagen geen cao

Afgelopen woensdag hebben CNV Vakmensen en andere bonden gesproken met werkgevers over de cao. Werkgevers hebben aangegeven wat de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor kostenverhogende effecten heeft. Werkgevers willen in de cao afspraken maken om van de WAB af te wijken.

De gezamenlijke nieuwsbrief kun je in de bijlage vinden. Volgende week woensdag is de volgende afspraak met werkgevers. Dan bespreken we het loon. Mail ons jouw mening hierover.

Vind jij dat het loon voldoende is?
Als jij vindt dat het loon voldoende of onvoldoende is en er verder wel of geen verbeteringen in de cao nodig zijn dan kun je via www.jeachterban.nl/callcenters reageren. Via Je Achterban kunnen jij of jouw collega’s die geen lid zijn ook vragen stellen.

Opdrachtgevers doe normaal
CNV Vakmensen gaat een campagne starten om de opdrachtgever van contactcenters aan te spreken. Wij vinden dat er normale tarieven en voorwaarden moeten gelden. Heb jij nog tips of een mening over opdrachtgevers laat het mij dan weten.

Jouw mening
Heb jij een mening of een vraag dan kun je mij bellen, whatssappen of mailen. Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens.

Roderik Mol
bestuurder contactcenters
M: 06 20 47 18 90
E: r.mol@cnvvakmensen.nl

Downloads