Beloning Covidlijn: verdien jij genoeg?

Vandaag was in het nieuws dat vakbonden van mening zijn dat de GGD bij de aanbesteding meer aandacht aan jullie loon en pensioen had kunnen besteden.

Pensioen
De overheid vindt namelijk dat mensen een pensioen moeten hebben en het is dan vreemd dat een deel van de overheid grote opdrachten gunt aan bedrijven die geen pensioenregeling voor hun personeel hebben.

Loon
Daarnaast verdienen jullie €10 bij Teleperformance. Als de GGD jullie in dienst had genomen was jullie loon zeker hoger geweest. De GGD had in de aanbesteding kunnen bedingen vinden wij dat mensen ten minste €11,50 moeten verdienen (dit is vergelijkbaar met wat werknemers met vergelijkbaar werk bij de GGD verdienen).

Enquête
We hebben daarom een enquête met 3 vragen gemaakt om van jou te horen wat je hiervan vindt. Klik hier om meteen naar de 3 vragen te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met deze link op internet de enquête invullen: http://bit.ly/3rgwR4H
Dit kan tot 1 maart 2021. Alvast bedankt hiervoor.

Collega nog geen lid?
Is jouw collega nog geen lid van CNV Vakmensen? Wijs hem of haar op het belang van het lidmaatschap! Informatie vind je op www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Roderik Mol, bestuurder flexwerk en contactcenterwerk
M 06 20471890 / E r.mol@cnvvakmensen.nl