Al het nieuws

Krijg jij eindelijk die loonsverhoging?

Afgelopen woensdag hebben vakbonden de cao-voorstellen toegelicht aan werkgevers. Werkgevers hadden geen tegenvoorstellen voorbereid. Op 1 december worden de onderhandelingen voor de cao facilitaire contactcenters voortgezet. Werkgevers gaan reageren op de voorstellen van werknemers. Hun eerste reactie was niet hoopgevend

De voorstellen

Op de cao-pagina van Contactcenters kun je de voorstellen teruglezen. CNV Vakmensen maakt zich in ieder geval hard voor €100 erbij voor iedereen en een prijscompensatie. Dit is volgens vakbonden een redelijke eis!

Hoe zit het met jouw loonsverhoging?

Werkgevers geven aan het afgelopen jaar een loonsverhoging te hebben betaald. Maar van werknemers horen wij dat zij daar niets van hebben gezien. Wij willen weten hoe het bij jou en al jouw collega's zit. Vul daarom de petitie in.

Vul de petitie in

Stuur deze mail aan zoveel mogelijk collega's. Met de uitkomsten in onze hand kunnen wij het gesprek aan gaan met de werkgevers.

Je Achterban Contactcenters

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven over alles wat met jouw cao te maken heeft. Je kunt met verbetervoorstellen komen of reageren op anderen die onder dezelfde cao vallen, je collega’s dus.

Natuurlijk kon je bij CNV Vakmensen al meepraten over je cao, namelijk op Je Achterban. Misschien heb je hier wel eens op gekeken of zelfs een account aangemaakt. Je Achterban is de laatste jaren enorm gegroeid. En we moeten meebewegen. Daarom hebben we het onderdeel van de website van CNV Vakmensen laten worden.

We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. Ga daarvoor naar www.cnvvakmensen.nl. Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig