Meldpunt callcenters

Maak een melding

Werk je bij een callcenter? Ervaar je slechte werkomstandigheden, vertrekt je werk naar het buitenland of houd je werkgever zich niet aan de cao-regels? Maak een melding van jouw ervaring. Wij helpen je aan betere werkomstandigheden.

Ervaar je slechte werkomstandigheden?

We horen dat callcentermedewerkers te maken krijgen met een hoge werkdruk, strenge controles en lage beloningen. Wij maken ons zorgen om deze slechte omstandigheden. Dit kan zorgen voor stress, slapeloosheid of mentale problemen zoals een burn-out. Meld slechte werkomstandigheden bij ons. Zo kunnen wij je ondersteunen en erger voorkomen.

Vertrekt je werk naar het buitenland?

Als je werk naar het buitenland vertrekt, heb je recht op een eerlijke vertrekregeling. Krijg je weinig tijd om ander werk te vinden? Of biedt je werkgever je een magere ontslagregeling aan? Deel je ervaring met ons. Wij zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Leeft je werkgever de regels uit de cao niet na?

Werkgevers zijn verplicht om de regels uit het cao te volgen. Spreek je werkgever erop aan als de regels niet nagekomen worden. Lukt dit niet of doet je werkgever er niks aan? Maak een melding, dan gaan wij je helpen.

Wil je weten wat er in je cao staat? Bekijk de cao Callcenters.

Maak een melding

Meld nu jouw ervaring op de werkvloer. Na je melding nemen we contact met je op. Samen zoeken we naar een oplossing. Je informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Eventuele stappen naar je werkgever nemen we in overleg met jou.

Vul je gegevens in
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Mijn ervaring
Error
None

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen.

Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en priv√©
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte