CNV Vakmensen voorstellen Sociaal akkoord Schiphol

Vorige week ontvingen jullie de peiling van CNV Vakmensen om de inzet te bepalen van een mogelijke verlenging van het Sociaal akkoord Schiphol. Vandaag hebben we onze voorlopige inzet hiermee bepaald. Dank voor alle reacties! Vanwege Code rood gingen de onderhandelingen vandaag helaas niet door, deze zullen nu volgende week dinsdag plaatsvinden.
We vroegen jullie om aan te geven wat de voorstellen vanuit CNV Vakmensen het beste kunnen zijn. Als nummer 1 kwam daaruit: betere roosters en gezondere werktijden, met op de voet gevolgd: hogere toeslagen voor het werk op Schiphol. Het verhogen van de kilometervergoeding naar 21 cent was een sterke nummer 3. 

Download nu de CNV Vakmensen voorstellen om de gehele inzet van CNV Vakmensen te zien. Deze voorstellen hebben we vandaag ook gedeeld met Schiphol.

Volgende week dinsdag volgt nu de start van de eerste onderhandelingsronde om tot een verlenging van het Sociaal akkoord Schiphol te komen.

De peiling kan nog ingevuld worden door je collega's door te klikken op:

CNV Vakmensen (crowdtech.com)

Mede namens de CNV Vakmensen kaderleden van de onderhandelingsdelegatie: Robin Klootwijk, Richard Oosting, Martine Verhoef en Hylke Pastor.

En de collega’s Erik Honkoop (beveiliging), Jan Kampherbeek (schoonmaak) en Michiel Wallaard (afhandeling).

Erik Maas
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl 

Downloads