29 mei Landelijke actie voor jóuw pensioen

Op woensdag 29 mei wordt er opnieuw een landelijke actiedag georganiseerd, waarbij we in actie komen voor ons/jóuw pensioen! In verband met de voorbereidingen willen we graag van jou als werknemer bij G4S AS en vakbondslid weten of jij van plan bent mee te doen aan acties en op welke manier.

Jouw mening, vóór 7 mei 15.00 uur
Laat ons weten of jij opnieuw actie wilt voeren voor je pensioen. Vul deze korte vragenlijst vóór 7 mei 15.00 uur in. Krijg je deze nieuwsbrief per post dan kun je op internet je keuze doorgeven met dit webadres https://net.crowdtech.com/go.aspx?vp=7dfce0ab-dd52-4973-acfd-3c465b9d0b69&type=
Niet alleen is het voor ons belangrijk om te weten of je (opnieuw) in actie wilt komen, maar ook op welke manier.

Er worden op 4 plaatsen in het land manifestaties gehouden: Groningen, Arnhem, Eindhoven en Den Haag. Daar kun je naar toe (als je vrij bent). Moet je die dag werken en kies je er voor om (opnieuw) te staken, houdt er dan rekening mee dat dat op een soortgelijke manier zal zijn als op 18 maart (de bedoeling was geweest).

Aletta Bulsink,
onderhandelaar CNV Vakmensen

 

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen. Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan! Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.