Wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao de Volksbank

De cao van de Volksbank loopt af aan het eind van het jaar. Dat betekent dat we binnenkort weer van start gaan. Na de zomer beginnen de onderhandelingen voor jou cao weer. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt. Vul daarom de enquête in en geef onderwerpen aan die voor jou belangrijk zijn.

Startbijeenkomst 

In juni zullen we beginnen met een startbijeenkomst. Daar zal de werkgever ook aangeven wat er uit de personeelsbijeenkomsten is gekomen. 
In september starten de onderhandelingen. Voor die tijd moeten we onze voorstellenbrief maken. Daarin geven we als CNV Vakmensen aan wat wij willen wijzigen. Jullie stem is daar belangrijk in. Wij horen graag wat jullie verwachten op het gebied van je arbeidsvoorwaarden. Aan het eind is een open vraag waar je onderwerpen kunt benoemen die niet in de enquête staan maar die voor jou wel belangrijk zijn. 

Vul de enquête arbeidsvoorwaarden in 

Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Je kunt deze uiterlijk 26 juni 2022 invullen. Je mag de enquête ook delen met je collega's die (nog) niet lid zijn van CNV Vakmensen. Hoe meer meningen hoe beter. 

Nieuwsbrief per post

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Zo vul je dan de enquête in via onze site
Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan "Volksbank" in de zoekbalk. Klik op deze pagina op de tijdslijn op "Ideën" en je kunt de enquête invullen.

Houd de cao-pagina in de gaten

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kan meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga naar de cao-pagina.


Klazina Tulner, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2248 6274  /  E k.tulner@cnvvakmensen.nl