Vul de CNV-enquête cao ING in

Vanaf eind augustus gaat CNV Vakmensen met ING onderhandelen over de nieuwe cao. We zijn op tijd omdat we ruim vóór 1 januari 2023 klaar willen zijn zodat de nieuwe cao kan ingaan. Vraag iedereen om deze enquête in te vullen. De link vind je onderaan in deze nieuwsbrief. Iedereen mag de enquête invullen, zowel CNV-leden als niet-leden.

De planning ziet er zo uit

  • Op voorstel van CNV Vakmensen hebben ING en alle bonden op 12 mei wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Doel is om het cao-overleg efficiënter te laten verlopen dan de vorige keer. De CNV mini-enquête hebben we gebruikt als inbreng op 12 mei.
  • Tot en met 19 augustus kun jij de CNV-enquête invullen.
  • Het CNV-meedenkteam stelt op 29 augustus de CNV-voorstellenbrief vast. De mening van de CNV-leden in de enquête is daarbij bindend, de mening van niet-leden nemen we als advies mee.
  • Op 31 augustus is er informeel overleg tussen ING en alle vakbonden om opnieuw verwachtingen uit te spreken.
  • Op 5 september verstuurt CNV Vakmensen tegelijk met de andere bonden en ING hun voorstellenbrieven aan elkaar. Jij krijgt die dag via ING ook alle voorstellenbrieven.
  • Data cao-onderhandelingen zijn 8 september, 15 september, 12 oktober, en reservedata 20 oktober en 17 november.
  • Tussen elke cao-onderhandeling in ontvang jij een CNV-nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte en zo weet CNV Vakmensen ook wat jij wilt. Op de cao-pagina kun je ook reageren.
  • Tussen elke cao-onderhandeling overlegt ook het CNV-meedenkteam. Wil je ook deelnemen in dit team? Vraag info op via e-mail Roel van Riezen: r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Vul de enquête in

Vul nu snel met deze link de CNV-enquête in. Je vindt deze link ook op onze website: www.cnvvakmensen.nl (kies dan onder cao > ING). 

Houd de cao-pagina in de gaten

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kan meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga meteen naar de cao-pagina

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl