Vakbonden sturen ING een ultimatum

Zoals jullie weten hebben vakorganisaties afgelopen periode driekwartvergaderingen gehouden. Deze vergaderingen zijn goed bezocht wat nogmaals de grote betrokkenheid onder de medewerkers van ING toont. We kunnen melden dat nagenoeg alle leden vóór het versturen van een ultimatum hebben gestemd.

Acties starten op 14 maart  

CNV Vakmensen, FNV Finance en De Unie hebben ING inmiddels dan ook een ultimatum gestuurd. De ultimatums van de vakorganisaties verlopen maandag 13 maart om 12.00. Tot die tijd heeft ING nog de mogelijkheid om acties te voorkómen door in te gaan op onze eisen. In de bijlage vind je het ultimatum van CNV Vakmensen. 
Wanneer ING dit niet doet, zullen we vanaf dinsdag 14 maart beginnen met onze eerste actie namelijk: het aanbieden van Workshops over actievoeren. Hier hebben jullie al een uitnodiging van gehad en inmiddels komen er al veel aanmeldingen binnen. Mocht je de link niet kunnen openen houd dan Yammer in de gaten voor de instructies. Een door de vakorganisaties georganiseerde werkonderbreking is een drukmiddel en bedoeld om interne verstoring te creëren. Je hoeft dit niet af te stemmen met je leidinggever of je manager.

Actiewebsite

Speciaal voor ING-medewerkers is er een actiewebsite gelanceerd www.codeoranje.nu  Op deze website kan je informatie vinden over het actietraject en aankomende acties. Houd deze pagina goed in de gaten. Uiteraard kan je ook de cao-pagina van CNV Vakmensen blijven bezoeken voor vragen en informatie.

Cartoon

Soms zeggen beelden meer dan woorden. We hebben dan ook Cartoon laten maken die treffend laat zien hoe de situatie bij ING is. We vragen iedereen dan ook om deze Cartoon te delen via Linkedin met de hashtag #CodeOranje De cartoon vind je in de bijlage.

Job Marskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2390 9865 / j.marskamp@cnvvakmensen.nl    

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error