Start onderhandelingen Cao Rabobank

Na een periode van onderzoek starten we op maandag 9 maart met de onderhandelingen bij Rabobank voor een nieuwe cao, sociaal plan en pensioenregeling. De komende maanden zijn hiervoor meerdere afspraken ingepland met Rabobank. In deze nieuwsbrief informeren we je over onze voorstellen.

Voorstellen CNV Vakmensen
Samen met de kaderleden van CNV Vakmensen hebben we thema’s benoemd waarop onze voorstellen zijn gebaseerd. De thema’s zijn werkingssfeer, belonen en waarderen, duurzame inzetbaarheid, sociaal plan en pensioen. In onze voorstellenbrief vragen wij ook aandacht voor de coöperatieve identiteit van Rabobank. 
Wil jij alle voorstellen lezen? In de bijlage tref je de volledige voorstellenbrief van CNV Vakmensen aan.

Onderhandelingen
Woensdag 4 maart zijn de voorstellenbrieven van de vakbonden en Rabobank met elkaar gedeeld. Deze worden door Rabobank gepubliceerd op Rabobweb. Op maandag 9 maart starten we met de eerste onderhandelingsronde. Na elke onderhandelingsronde zal ik jullie via een nieuwsbrief een terugkoppeling hierop geven. De tweede onderhandelingsronde is op maandag 30 maart, dan zijn we op bezoek bij Rabobank Lek en Merwede in Gorinchem.

Onderhandelingsdelegatie
De onderhandelingen doe ik niet alleen. Namens CNV Vakmensen zitten, naast mij, ook twee kaderleden aan tafel. Dit zijn Paul Oosterhoff en Bert van Dijk.

Reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Je kunt mij telefonisch of per e-mail bereiken.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads