Stand van zaken cao-onderhandelingen InsingerGilissen

In deze nieuwsbrief informeren we jullie over waar we nu staan met de cao-onderhandelingen bij InsingerGilissen. Op dinsdag 30 januari heeft er weer een onderhandelingsronde plaatsgevonden.

Update

Er zijn vorderingen geweest in het gesprek over secundaire arbeidsvoorwaarden en salaris. Er lijkt een hele kleine vooruitgang te zijn op salaris, werkgever gaat zich daarop beraden.  Ook met deze verhoging komt het niet in de buurt van de loonvraag van CNV Vakmensen. In het volgende overleg hopen wij meer duidelijkheid te krijgen.
Tot slot is naast loonruimte ook gesproken over de thema’s werkdruk, werkbehoud, werkzekerheid. Werkgever gaat onderzoeken of er ruimte is voor een Not fit to work-regeling en een internetvergoeding van 50 euro.

Vervolg

Op 29 februari en 6 maart staan de volgende onderhandelingen gepland. Uiteraard ben ik tussendoor bereikbaar voor vragen en of opmerkingen.  Ik zal jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Ook kun je het het hele cao-traject online volgen, reageren of vragen stellen op de cao-pagina. Ga naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl  Samen staan we sterker!

Hopende jullie voldoende geïnformeerd te hebben.

Abel Smit
Bestuurder CNV Vakmensen
ab.smit@cnvvakmensen.nl
M: 06 1871 0579

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error