Kom naar de Ladies Night

Het thema: zo krijg jij een goede werk-privé-balans

Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Het thema van de Ladies Night op 15 november is een goede werk-privé-balans. Meld je aan en volg interessante workshops. Introducees zijn welkom!

‘Vrouwen moeten meer werken.’ Steeds komt dat onderwerp terug. Terwijl vrouwen juist een groot deel van het onbetaalde werk doen. Zit jij in zo’n situatie, met veel ballen in de lucht? De komende Ladies Night staat in het teken van een goede werk-privé-balans. We gaan met je in gesprek en bieden leuke, interessante workshops aan over dit onderwerp. Kom jij ook?

De vijfde landelijke Ladies Night vindt plaats op woensdag 15 november aanstaande in het CNV kantoor in Utrecht, Tiberdreef 4.  

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur: Inloop met eten

18.45 uur: Welkom door de projectgroep VrouwenWerkt

19.00 uur: Ronde 1 workshop

20.15 uur: Ronde 2 workshop

21.15 uur: Afsluitende borrel

We bieden de volgende drie workshops aan. Je kunt je voor twee workshops opgeven.

1. Vriendelijk bedankt

Ken jij het fenomeen dat je eigenlijk geen tijd hebt en toch steeds ja zegt op allerlei verzoeken? Nee zeggen is zo moeilijk omdat je het lastig vind om mensen teleur te stellen. Ervaar jij dat ook zo, dan is deze workshop echt wat voor jou. In deze workshop krijg je handige handvatten om hier op een andere manier mee om te gaan.

2. Werkdruk-balans loopbaan – privé

De workshop draait om zelfinzicht: wat vind jij belangrijk in je werk, wat geeft jou energie, wat kost (teveel) energie en waar heb je wel of niet invloed op. Hoe verdeel je je energie tussen werk, thuis en jezelf. Tijdens de workshop krijg je inzicht in je energiebalans en krijg je tips en tricks om de balans goed te krijgen en houden.

3. Vitaliteit en gezonde leefstijl

Vitaliteit is een trend. Iedereen is zich ervan bewust dat het belangrijk is om fit te blijven en om je te blijven ontwikkelen. Door lichamelijk en geestelijk gezond te leven, blijf of word je energieker en voel je je ook beter, thuis of op je werk. Het klinkt allemaal zo makkelijk en voor de hand liggend. Herken je je jezelf hierin. Dan is deze workshop een must. Wat kan je verwachten? Een leuke, interactieve workshop, waarin deze thema’s aan de orde komen en waarin je handvatten en tips krijgt om in kleine stapjes aan je vitaliteit te werken.

Aanmelden

Meld je vóór 3 november 2023 aan. Aanmelden doe je hier.

Neem je een introducee mee? Meld haar dan ook aan! Zij hoeft geen lid te zijn. Aan jouw deelname en die van je introducee zijn geen kosten verbonden.

Bereikbaarheid

Adres: CNV kantoor, Tiberdreef 4, 3561 GM Utrecht.

  • Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons kantoor.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Ons kantoor is gelegen aan het treinstation Utrecht Overvecht. Er is een bushalte voor de deur.

Vragen?

Mail je vragen naar vrouwenwerkt@cnvvakmensen.nl. Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging met de gegevens van de bijeenkomst en de voorkeurkeuze van de workshops.