Cao-enquête InsingerGilissen 2024

Binnenkort is het weer zover, we staan op het punt om de onderhandelingen voor de nieuwe cao InsingerGilissen op te starten.

Graag zou ik mijzelf even voorstellen, ik ben Abel Smit 29 jaar en bestuurder in opleiding bij het CNV. Binnenkort starten de onderhandelingen voor jullie cao en mag ik namens CNV hier een belangrijke rol in spelen. Belangrijker nog, vind ik de rol van onze leden en de medewerkers die onder deze cao gaan vallen. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie wensen. Jullie input is erg belangrijk want het gaat over jouw arbeidsvoorwaarden.

Enquête invullen

Aan jou het verzoek om je mening te delen en de enquête in te vullen. Deel de enquête ook met je collega’s, ook als ze (nog) niet lid zijn.

De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen. Graag ontvangen wij de ingevulde enquête voor woensdag 13 december 2023. Jullie kunnen deze online invullen via de volgende LINK.

Meepraten over jouw cao

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van InsingerGilissen kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao InsingerGilissen  | CNV Vakmensen.

Bedankt voor het invullen!

Abel Smit
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-18 71 05 79
ab.smit@cnvvakmensen.nl