Al het nieuws

ABN AMRO wil cao zonder structurele loonsverhoging; praat mee!

Op 28 september hebben CNV Vakmensen en de andere bonden voor de 7e keer onderhandeld over een nieuwe cao voor de medewerkers van de bank. Ook tijdens dit overleg wilde de bank voor de komende 2 jaar geen structurele loonsverhoging bieden. Wij willen nu eerst van jou weten hoe jij hier tegen aan kijkt. Daarom organiseren we een Teamsmeeting, speciaal voor jou en je collega's.

Voorstel bank

Het voorstel van de bank leidt ertoe dat je minder te besteden hebt omdat je inkomen niet meegroeit met de stijgende prijzen voor het levensonderhoud. Ook wil de bank de ontslagvergoeding in het sociaal plan aanpassen, wat eveneens een verslechtering betekent voor de medewerkers.

Leden-en medewerkersraadpleging via MS Teams

Op donderdag 14 oktober organiseren de vakbonden van 10.00 -11.00 uur een gezamenlijke MS Teamsbijeenkomst voor alle geïnteresseerde medewerkers van de bank. Je hoeft je niet aan te melden. Je kunt deelnemen met deze link. Tijdens deze bijeenkomst zullen we je informeren over de stand van zaken. Jij kunt vragen stellen en ons laten weten hoe jij over het voorstel van de bank, zoals het er nu ligt, denkt. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je voor de link naar de MS Teams-bijeenkomst terecht op JeAchterban.

Vragen of iets laten weten?

Heb je voor die tijd al vragen of wil je iets weten, dan kun je mij uiteraard altijd een mailtje sturen via a.bulsink@cnvvakmensen.nl
We hopen natuurlijk dat we je op 14 oktober digitaal ontmoeten!