Al het nieuws

Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao Rabobank

Hoewel de huidige cao nog tot eind dit jaar loopt, is het wel belangrijk om tijdig met de voorbereidingen te beginnen. Ter voorbereiding op de onderhandelingen die later dit jaar gaan plaatsvinden, willen wij van jullie weten wat jullie belangrijk vinden om in de nieuwe cao te regelen.

Het is nog geen jaar geleden dat we uiteindelijk een akkoord hebben weten te bereiken met Rabobank voor een nieuwe cao. Toch moeten we nu alweer starten met de voorbereidingen voor de komende cao-onderhandelingen. De huidige cao loopt nog door tot eind van dit kalenderjaar.

Vragenlijst

Welke thema’s vinden jullie belangrijk? Vinden jullie dat er naast loon ook gesproken moet worden over bijvoorbeeld de hoogte van de thuiswerkvergoeding, of misschien meer mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling. Wellicht hebben jullie meer behoefte aan vrije tijd. Wij horen graag wat jullie belangrijk vinden. Bij deze nieuwsbrief zit dan ook een korte vragenlijst. Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om deze vragenlijst in te vullen.

Voor het invullen van de digitale vragenlijst, klik hier
Invullen kan uiterlijk 13 februari 2022. 

Vragen en meepraten

Op de cao-pagina kun je ook jouw ideeën voor de nieuwe cao plaatsen en ook het hele cao-traject volgen. Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen ga dan naar de cao-pagina of neem dan contact met mij op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5186 4265 / r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error