Al het nieuws

Vul de poll in voor de cao Rabobank

Deze week praten we op maandag en woensdag verder met Rabobank over een nieuwe cao. Tot op heden hebben we hoofdzakelijk over de pensioenregeling gesproken. De overige onderwerpen zullen deze week ook inhoudelijk besproken worden, waaronder de collectieve loonsverhoging.

De onderhandelingen voor de cao Rabobank vinden plaats in een tijd waarin de inflatie hoog is en de energieprijzen enorm stijgen. Door een zeer gematigde loonontwikkeling bij Rabobank in de afgelopen jaren is de vraag naar een loonsverhoging nu ontzettend hoog onder medewerkers. Vanuit medewerkers is het initiatief ontstaan om bij de start van de cao-onderhandelingen een petitie op te starten waarin de Rabobank gevraagd wordt om met een fatsoenlijke loonbod te komen. Berichtgeving die ons bereikt horen wij dat ongeveer 8.000 medewerkers deze petitie inmiddels ondertekent heeft.

Poll vakorganisaties

Wij willen graag weten wat de medewerkers die de petitie ondertekend hebben, concreet verwacht. Daarom organiseren vakorganisaties een snelle poll waarin we medewerkers van de Rabobank vragen aan te geven wat zij realistisch vinden als structurele loonsverhoging. Wij verzoeken jullie om deze poll vóór woensdag 30 maart in te vullen. Om naar de poll toe te gaan, kun je gebruik maken van onderstaande link.

https://forms.office.com/r/ktxbyh8XqZ

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 42 65 
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl