Uitnodiging online CNV-toelichting op de Rabobank-pensioenovereenkomst

Vorige maand is overeenstemming bereikt over jouw nieuwe Rabobank-pensioenovereenkomst op basis van de Wet Toekomst Pensioenen. Speciaal voor de CNV-leden en andere geïnteresseerde Rabobank-collega’s, houden we twee online sessies om meer uitleg te geven over de pensioenovereenkomst en om jou de gelegenheid te geven vragen te stellen.

Zoals je weet, gaat het pensioen veranderen. Voor jou als medewerker van de Rabobank per januari 2026. CNV, de overige vakbonden en de Rabobank hebben hier veel gesprekken over gevoerd en we zijn tot overeenstemming gekomen hoe de nieuwe pensioenovereenkomst er onder de Wet Toekomst Pensioenen uit moet komen te zien. Je kan de uitkomsten nalezen in bijgaand document.

In juni vragen wij jullie als CNV-leden te stemmen over de gemaakte afspraken.

Pensioen is geen gemakkelijke materie, vandaar dat er door de vakbonden, de Rabobank zelf en het pensioenfonds veel aandacht wordt gegeven aan de communicatie. Wij nemen jou mee in de huidige regeling en de komende veranderingen. Begin dit jaar hebben jullie in een enquête jullie voorkeuren aangegeven. Wij laten jullie zien hoe die terug komen in de nieuwe regeling. Heb je vragen, dan is dit het moment om ze te stellen.

Ledenbijeenkomsten

  • Wanneer: dinsdag 28 mei 2024 om 11.00 uur en woensdag 29 mei 2024 om 19.30 uur,
  • Duur: 60-75 minuten.

Teams-link dinsdag 28 mei 2024, 11.00 uur: Nu deelnemen aan de vergadering

Teams-link woensdag 29 mei 2024, 19.30 uur: Nu deelnemen aan de vergadering

Wij hopen jou te zien tijdens één van de sessies.

Mede namens Ronald van Oostrom, pensioenfondsbestuurder bij CNV (r.vanoostrom@cnv.nl),

André Kramer
Bestuurder CNV
M: 06 4162 9535
E: a.kramer@cnv.nl