Teken de petitie voor een beter loonbod van ING

CNV Vakmensen heeft dankzij de hulp van leden succesvol een witboek samengesteld en aangeboden aan de directie van ING. Dit witboek heeft zeker indruk gemaakt op ING, maar toch heeft ING nog geen verbeterd loonbod gedaan.

Teken de petitie

Om ING duidelijk te maken dat het loonbod onvoldoende is gaan we samen als vakbonden verder met een volgend actiemiddel. Dit doen we door een Petitie te houden. Je kunt bijdragen aan deze actie door de petitie te tekenen. Teken de petitie uiterlijk op 9 november 2022. Met jouw handtekening roep je ING op om met een beter bod aan de onderhandeltafel te komen. De petitie is NIET anoniem! Dit is nodig voor de transparantie en om aantoonbaar te maken hoe groot het aantal ondertekenaars is. Wij zullen de uitkomsten alleen op papier aan de werkgever aanbieden.

Klik op deze link om de gezamenlijke petitie van de vakbonden te ondertekenen. 

Informeer je collega’s

Maar je kunt meer doen. Bespreek deze oproep in teamvergaderingen, stuur het door naar je collega’s via Yammer, mail of whatsapp en vraag hen om uiterlijk 9 november 2022 te tekenen. Hoe meer medewerkers tekenen, des te beter.

Meepraten?

Je kunt meepraten en je vragen stellen op onze cao-pagina. Ga direct naar de cao-pagina

Henk Jongsma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2238 3073 / h.jongsma@cnvvakmensen.nl