Mogelijk door cao-afspraak ABN AMRO: loopbaancoaching, iets voor jou!

Nu de financiële wereld zo in beweging is, moet je als medewerker van ABN AMRO wel meebewegen. Wil je dat? Kun je dat? En hoe dan? CNV Vakmensen heeft -ook al in de huidige- Cao ABN AMRO een afspraak gemaakt op basis waarvan jij een loopbaanscan kunt laten doen. Wij hebben goede ervaringen met James, zij helpen jou je vragen te beantwoorden en eventuele vervolgstappen te zetten.

Hoe staat het in de cao
Je kunt elk jaar je arbeidsmarktwaarde laten bepalen door een externe partij. Om zicht te krijgen op je competenties, ambities en arbeidsmarktpositie kun je een loopbaanscan laten doen. De belastingdienst stelt als voorwaarde de dat loopbaan-of marktwaardescan onderdeel is van een outplacementtraject of gericht is op het onderhouden of verbeteren van je kennis en vaardigheden die nodig zijn voor je werk (cao art. 2.1.2).
Hieronder stellen de mensen van James zich aan je voor.

Aangenaam, wij zijn James Loopbaan

Onze erkende loopbaancoaches kennen en herkennen jouw situatie. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met verregaande digitalisering, met grote veranderingen in je werk of met steeds minder werkzekerheid.
Wij zorgen voor maatwerk met een loopbaanscan die bestaat uit uitgebreide coachgesprekken. Zo helpen we jou te investeren je in je eigen inzetbaarheid en weerbaarheid. Binnen óf buiten ABN AMRO.

Jouw sparringpartner
De loopbaancoach is jouw sparringpartner waarmee je ideeën, wensen, twijfels en uitdagingen rondom je loopbaan openlijk kunt bespreken. Samen zoeken jullie naar de juiste richting en de juiste acties. In een loopbaanscan gaat het bijvoorbeeld over:

  • jouw specifieke talenten, eigenschappen en ervaring
  • voor jou passende functies
  • een nieuwe functie bij je huidige werkgever
  • doorgroeimogelijkheden
  • de arbeidsmarkt en jouw mogelijkheden
  • een carrièreswitch
  • jouw persoonlijke ontwikkeling
  • opleidingen en cursussen

Dat is nog niet alles…
Als je bij James een loopbaanscan doet, mag je ook gebruikmaken van ons digitale platform LoopbaanCentraal. Dat betekent toegang tot informatie over opleidingen, cursussen, beroepen en de arbeidsmarkt. Jouw coach kan hier bovendien testen voor je klaarzetten. Uiteraard geheel AVG-proof.

Hoe kun je je aanmelden?
Lijkt een loopbaanscan jou wel wat? Je kunt je aanmelden via Talent2grow, onder het kopje "leren" en dan de zoekbalk loopbaanscan intoetsen; dan kom je op James Loopbaan. Voor vragen kun je bellen met de collega's van James Loopbaan op 030-7511900 of een email sturen naar info@jamesloopbaan.nl.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief of wil je nog iets laten weten voor het cao-overleg, stuur mij dan een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl Op 14 juni overleggen we weer over de cao en het sociaal plan met je werkgever.

Jouw mening telt
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Heb je vragen en/of opmerkingen? Dan is het ook mogelijk dit met ons te delen via het online community platform JeAchterban. We reageren zo snel mogelijk!

Aletta Bulsink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06-20471888 / a.bulsink@cnvvakmensen.nl