Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Andersactievenraad

In gesprek met...

In gesprek met Renee de Boer (56) over Open Coffees

‘Ik weet hoe belangrijk het is om nieuwe energie op te doen als je (even) geen betaalde baan hebt’

Op een Open Coffee krijg je inpiratie en motivatie om in beweging te blijven en om nieuwe wegen in te slaan’. Renee de Boer (56) is voorzitter van de vrijwilligersgroep Regio Noord Actief van CNV Vakmensenleden die bijeenkomsten organiseert voor leden die tussen twee banen inzitten.

Interessante activiteiten

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de leden van CNV Vakmensen die (even) geen betaalde baan hebben en wel op zoek zijn naar een baan. ‘Mensen die de mogelijkheden die CNV Vakmensen geeft, willen gebruiken. Want door de Open Coffees kun je op de hoogte blijven van interessante activiteiten, krijg je belangrijke informatie waarmee je nieuwe stappen kunt zetten én krijg je de gelegenheid om je netwerk uit te breiden’, aldus Renee de Boer.

Nieuwe energie

‘We zorgen voor een presentatie die inspirerend of motiverend is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalde baan. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen. Bedoeling is dat we op een bijeenkomst bezoekers een zetje geven om door te pakken of een nieuwe stappen te zetten’, zegt Renee de Boer. ‘Ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe belangrijk het is om elkaar te helpen, nieuwe energie te geven.’

CNV Vakmensen: juist ook voor leden die werk zoeken

De Open Coffee-bijeenkomsten zijn er speciaal voor leden van CNV Vakmensen die op zoek zijn naar werk. Op onze site bij het thema WW-uitkering vind je meer informatie als je (even) geen werk hebt, zoals de themafolder ‘In between jobs’.

Terug naar pagina anders actieven

Terug naar overzicht